dinsdag 11 februari 2014

Donkere dagen

Dat donkere weer met af en toe een regenbui, daar word ik echt niet vrolijker van. Ik verlang naar de lente. De winter (of herfst?) heeft nu lang genoeg geduurd!
 
Ik heb nood aan licht, zonlicht, maar het ziet er naar uit dat het de komende dagen even deprimerend gaat blijven als vandaag.

Voor zo'n weer heb ik maar één remedie: het binnen zo gezellig mogelijk maken. Neen, voor kaarsjes hoeft het voor mij echt geen kerst te zijn. Met dit weer laat ik ze zelfs overdag branden.
 
Een mooi muziekje erbij op Spotify, heerlijke geurstokjes, iets lekkers klaarmaken in de keuken en mijn gemoed gaat er met 100% op vooruit.
 
Ik kan me met zo'n weer ook wel vermaken, met wat te rommelen in de decoratiespulletjes die in de loop der jaren heb verzameld. Hiermee creëer ik dan gezellige hoekjes in de woonkamer.
 
 
Met hier en daar een leuk zelfgemaakt bloemstukje erbij hoeft een nieuwe look voor je huiskamer helemaal niet duur te zijn.
 

 4 opmerkingen:

 1. Gezellig hoor, zou willen dat dat hier ook kon maar met een dreumes die heeft ontdekt dat je ook op een stoel kan staan, ook al mag dat niet, zijn de kaarsen toch omhoog verhuisd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier staan de kaarsen ook omhoog hoor. Onze kleuter weet al wel dat ze gevaarlijk zijn, maar hij kan het niet nalaten ze steeds uit te blazen .;-)

   Verwijderen
 2. Wat weet je je huis lekker gezellig te maken zeg!
  Het is inderdaad deprimerend weer, maar aan de andere kant kun je nu nog leuk thuis dingen ondernemen met de kleintjes.
  Zodra buiten de zon schijnt en het weer lekker 20+ graden is, zijn ze het het huis niet meer binnen te krijgen!
  Nog even genieten van die donkere dagen, voor je het weet is het weer zomer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor mij kan het niet snel genoeg warmer worden :-)

  BeantwoordenVerwijderen