woensdag 31 december 2014

In 2015 wil ik...


 • Rijk worden
 • Beroemd worden
 • Slank worden
 • Slim worden
 • Superhuisvrouw worden


Euhh,... effe serieus nu, 
in 2015 wil ik:

 • Rijk worden? Nope, dat zit er niet in voor mij vrees ik. Maar wel: verstandig met mijn centjes omspringen. Dus zo min mogelijk overbodige rommel kopen, energie besparen, beseffen dat mijn kleerkast nu écht wel vol genoeg hangt..., maar zeker ook geen halsstarrige gierigaard worden! Enne, tegen de lotto eens een keertje winnen heb ik geen bezwaar.
 • Beroemd worden? Neen bedankt! Nooit nog eens ongestoord in de bakken (van de Wibra) kunnen rommelen tijdens de uitverkoop of ongeschminkt buitenkomen, zonder dat er de volgende dag schande over wordt gesproken in de gespecialiseerde roddelpers. Ik dacht het niet! Wel: meer volgers op mijn blog. Graag zelfs, bij elke nieuwe volger doe ik nog steeds een vreugdedansje! En trouwens, ik word sowieso al wel verafgood door mijn hond, dan hoeft een mens toch niet meer beroemd te worden zeker.
 • Slank worden? Pfff..., is dat niet wat achterhaald tegenwoordig? Ik eet veel te graag en ik hoef al lang niet meer te lijken op die gefotoshopte dames in de reclame. Nog een voordeel van 40+ zijn! Trouwens, dan moet husbandy ook maar eerst een paar kilootjes kwijt hoor. Anderzijds: een beetje minder snoep en chocolade kan geen kwaad, en niet te lui zijn om mijn fiets te nemen zou ook een stap in de goede richting zijn.
 • Slim worden? Dit zal er niet inzitten. Ik kan de hoeveelheid grijze massa die ik heb meegekregen niet vermeerderen. Het zal enkel nog bergafwaarts gaan vrees ik, tenzij ik nu als een gek kruiswoordraadsels begin in te vullen en van de rode wijn af blijf. Maar..., als ik gewoon al niet meer naar die dommige tv-progamma's kijk op bepaalde 'vrouwen' zenders zal ik in ieder geval in de achting van mijn huisgenootjes stijgen. Enkel één probleem: hoe moet ik die bergen strijk dan in godsnaam doorkomen zonder vertier?
 • Superhuisvrouw worden? Saahaai! Welke man wil er nu een vrouw die altijd aan het poetsen is? En welke kinderen willen een mama waar ze nooit rommel bij mogen maken? Die van mij niet in ieder geval, dus voorlopig blijf ik maar mijn chaotische zelf denk ik.
Doen jullie nog aan goede voornemens?

12 opmerkingen:

 1. Hihi, nou de druk is er wel lekker af dus. Mooi zo! Fijn jaar gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooooo, dat gaat je allemaal gewoon lukken ;)
  fijne jaarwisseling

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat komt dik in orde, dus! Ik denk wel altijd aan goede voornemens, vooral voor man en kinders, maar daar blijft het meestal bij. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik doe bewust niet meer aan goede voornemens, want ik ben écht een hopeloos geval op dat gebied.

   Verwijderen
 4. Nee ik doe niet echt meer aan goede voornemens. Heb wel zo mijn dingen die ik zou willen behalen of bereiken, maar ik ga er niet meer heel erg naar streven om dat ook echt binnen een jaar te bereiken. Alles komt wanneer het komt en als het komt, dan komt het met een reden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is zo cliché om met nieuwjaar goede voornemens te hebben. Doe er ook niet aan mee. Enkele jaren had ik in mezelf gedacht dit jaar koop ik geen borduurwerkjes ga afmaken wat ik heb. Enkele weken later had ik nieuw handwerkje;-)
  Een fantastisch nieuwjaar !!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik doe niet aan goede voornemens. Maar die nepperds van jou vind ik wel lollig!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik doe ook niet aan goede voornemens. Al werk ik wel aan bepaalde dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik doe wel aan goede voornemens maar dan vooral op het vlak van creatiefheid en veel sparen voor een reis en een droom. leuke blogpost trouwens.
  groetjes sannie

  BeantwoordenVerwijderen